VNDesign

VNDesign

IEC2020 kiadvány tervezése, Ferenc pápa érkezése

2021. október 31. - Papirrozmar
Szeptember 12-én érkezett Ferenc pápa Budapestre. Szeretnénk örömmel megosztani, hogy a 52. Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus programfüzetét a VNDesign készítette el. Köszönjük szépen a lehetőséget. Közel 15 év alatt több ezer kiadványt tördeltünk már sok-sok nyelven, sok munkakultúrát ismerünk speciális igényekkel, de ez a füzet a komplexitása miatt több tekintetben is kiemelkedő.
6 nyelv
6 x 132 oldal = 792 oldal
díszdoboz
52.000 példány
rövid idő alatt, csapatmunkaként
+36 30 97 67 168
hello@vndesign.hu  
Kiadványtervezés, grafikai tervezés, dtp.

papa.jpg

papa2.jpg

papa3.jpg

papa4.jpg

papa5.jpg

papa6.jpg

Privát és céges események szervezése

A vacsorák és partik lényege, hogy összejöjjünk, élményekben gazdag estét töltsünk együtt. Nincs is jobb egy jóízűt beszélgetni, finomakat enni, táncolni. Minőségi idő együtt! :)

Legyen szó egy vacsoráról 2 főre vagy akár 20 fős tematikus party-ról, mi örömmel segítünk a koncepcióban és a szervezésben. 30 fős házimozi est, egy kitűnő olasz vagy francia vacsora saját séffel, világszínvonalú borkóstoló, esetleg ízléses koktél party: ránk mindenben számíthat!

Dekoráció, catering, vendégvárás, kényelmi szolgáltatások: ezekben mind segíteni tudunk Önnek. Levesszük a válláról a szervezéssel járó feladatokat és stresszt. Van gyakorlatunk kisebb vacsorákban, de több ezer fős rendezvényben is, mindent úgy fogunk alakítani, ahogy Ön megálmodta. Ha csak tanácsot kér, akkor is állunk örömmel a rendelkezésére.

Perceken belül itt a karácsony: ha WOW élményt keres, ha meghitt privát rendezvényre gondolt, közösen könnyedén megvalósítjuk.

Ajánlatkérés: hello@vndesign.hu, +36 30 97 67 168

Weboldal: https://vndesign.hu/vndesign-event/

 

ceges_vacsorak_szervezese.jpg

 

 

Céges rendezvényszervezés, céges karácsonyi vacsora, magánrendezvények, mit csinál egy rendezvényszervező, online rendezvényszervezés, rendezvenyszervezes, rendezvényszervezés alapjai, rendezvényszervezés balaton, rendezvényszervezés budapest, rendezvényszervezés budapest közelében, esküvői rendezvényszervezés, rendezvényszervezés feltételei, rendezvényszervezés folyamata, rendezvényszervezés forgatókönyv, rendezvényszervezés gyakorlati feladatok, rendezvényszervezés lépései, rendezvényszervezés menete, rendezvényszervezés pdf, rendezvényszervezés tananyag, rendezvényszervező cég, rendezvényszervező cégek, rendezvényszervező cégek listája, rendezvényszervező feladatai, hostess, céges rendezvények, családi rendezvények, online rendezvény, ceremóniamester, rendezvényszervezők,rendezvényszervező ügynökség, rendezvényszervező kézikönyv, rendezvényszervező iroda: VNDesign Event.

RÁDIÓSPOT szövegírás

El szeretné juttatni az üzenetét a rádión keresztül, de nem tudja, hogyan tegye?

Nem könnyű feladat lebilincselni az emberek figyelmét, ha egy rádióspotról beszélünk. A hallgató egy speciális célcsoport. Éppen ezért a hangnak, és a szövegnek igazán ütősnek kell lennie ahhoz, hogy célba érjen az üzenet, és eladást generáljon.

Bonyolult és összetett feladat megírni egy rövid, tömör szöveget, ami az embert magával ragadja gyakran nyúlfarknyi, 10-15-20-30 másodpercnyi intervallumban. Pontosan ennyi időnk van ráterelni a leendő ügyfelet vagy vásárlót pl. az Ön honlapjára.

Bízza profi csapatra a rádió reklámszöveg megírását! Levesszük a válláról a terhet, ezzel értékes időt spórolva Önnek. Nem csak a rádió reklámszövegének megírásában, hanem a narrációban, a felolvasásban és a legjobb zenei aláfestő hang vagy zene megtalálásában is tudunk segíteni, így minden egy kézben egyesül.

A kész rádió reklámszövegeknél mindig több verziót küldünk. Az árba beletartozik a szöveg módosítása is.

radiospot-radioreklam-vndesign.jpg

Önnek csak le kell adnia a rádióspottal, rádióreklámmal kapcsolatos elképzeléseit, és az egyeztetést követően mi a közösen egyeztetett határidőre küldjük a kész anyagot!

Hívjon minket még ma, a +36 30 97 67 168-as telefonszámon és segítünk megvalósítani elképzeléseit!

Kapcsolat: https://vndesign.hu/pr-ugynokseg/#section-kapcsolat

Reklámszöveg írása, rádióreklám írása, rádiószöveg írása: állunk szíves rendelkezésére.

Kapcsolódó témánk: podcast létrehozása és podcast marketing ebben a cikkben.

radioreklam_1.jpg

Online rendezvényszervezés

Könnyítse meg az ügyfeleivel és a partnereivel történő kapcsolódást!

A jelenlegi közegészségügyi helyzet következtében sokszor nehezen megoldható a személyes kapcsolattartás, és a megbeszélések leszervezése. Ennek következtében a legtöbb vállalkozás kénytelen volt részben vagy teljesen digitálissá válni.

online-rendezvenyszervezes2.jpg

Ügynökségünkhöz is számos megkeresés érkezett az utóbbi időben azzal kapcsolatban, hogy tudunk-e segíteni az online események szervezésében: természetesen igen. Mi azért vagyunk, hogy ezt megkönnyítsük az Ön számára, és levegyük a válláról az online események szervezésével járó terheket.

Azt valljuk, hogy minden helyzetből ki kell hozni a legjobbat. Ügyfeleink visszajelzése alapján most sokkal nehezebb kapcsolódni egyrészt leendő partnereket illetően, másfelől házon belül.

Az online eseményszervezés egy kiváló alternatíva lehet arra, hogy megkönnyítse többek között a Business-to-Business kapcsolódást.

Sokszor halljuk, hogy az online rendezvények szervezése mennyire sok időt és pénzt visznek el, illetve mennyire összetett folyamat. Szeretnénk most ezt a tévhitet eloszlatni: a virtuális térben tartott események sokkal költséghatékonyabbak lehetnek és szélesebb közönség számára is hozzáférhetővé teszik a részvételt, ami a koronavírus miatti korlátozások okán szinte az egyetlen elérhető megoldást jelenti az események látogatására.

Tapasztalattal rendelkezünk a virtuális események leszervezésében, amelyek a kisebb körű megbeszélésektől egészen a nagyszabású rendezvényekig terjedhetnek.

Érje el a célcsoportját home office-ban is!


Kinek ajánljuk a szolgáltatást?

• Cégvezetőknek,
• operatív vezetőknek,
• beszerzőknek,
• szakmai vezetőknek,
• HR-vezetőknek,
• értékesítési vezetőknek,
• mindenkinek, aki online eseményt szeretne létrehozni.

 online-rendezvenyszervezes.jpg

Milyen típusú rendezvények szervezésében tudunk segíteni?

Ügynökségünk vállalja az online események teljes körű lebonyolítását.


Online továbbképzések, e-learning:

• Online oktatások meglévő munkatársaknak,
• online oktatások belépő munkatársaknak,
• online workshopok a vállalathoz tartozó disztribútoroknak, partnereknek, alvállalkozóknak.

Az értékesítés támogatása:

• Akvizíció, leadgenerálás, leendő új ügyfelek elérése.

Üzleti meetupok, workshopok, networking:

• Jó hangulatú networking beszélgetések, ahol cél az üzleti ismerkedés,
• online, hosszabb távú képzések,
• webináriumok,
• workshopok,
• élő bejelentkezések,
• interjúk,
• kérdezz-felelek,
• online történetmesélések.

online_workshop.jpg

Mekkora rendezvények leszervezésében tudunk segíteni?

Küldetésünk, hogy szolgáltatásunk az Ön céljaihoz igazodjon. Virtuális eseményeinken törekszünk a legmodernebb technológiával biztosítani a maximális ügyfélélményt.

Legyen szó 4 fős meetup-ról, 20 fős továbbképzésről, vagy akár több 100 fős konferenciáról, mi megtaláljuk a megfelelő technológiát annak érdekében, hogy az esemény felejthetetlen élménnyé váljon mindenki számára.

Jelentős számú résztvevő esetén – magasabb szintű technológia bevonásával – egyedi rendezvény eszközöket és streaming megoldásokat kínálunk, amelyek segítségével izgalmassá tudja tenni rendezvényét.

 

Mit foglal magába a szolgáltatásunk?

Az online események leszervezése során segítünk Önnek kitalálni a koncepciót. A közös ötletelés során átgondoljuk, hogy milyen formában népszerűsítsük a rendezvényt, megismertetjük Önnel az online rendezvénytechnikai megoldásokat, illetve átbeszéljük azt, hogy milyen promóciós útvonalat alakítsunk ki, amennyiben leendő ügyfeleket szeretne megcélozni.

Landing oldal, microsite készítésében is tudunk segíteni. Ez esetben megtervezzük, hogy a felhasználó hol és milyen formában adja le regisztrációját. Továbbá átvállaljuk Öntől a regisztrációk rögzítését és a jelentkezők tájékoztatását a rendezvény során megadott kommunikációs stratégia alapján.

Biztosítjuk a technikai ügyeletet, ha nincs rá kapacitás házon belül. Ilyenkor kezeljük a prezentációkat, moderáljuk az online chat felületet.

Streaming megoldásaink által lehetőséget biztosítunk a teljes online esemény rögzítésére is, és szükség szerint eljuttatjuk ezt a résztvevőknek, valamint közreműködünk az utókommunikációban is.

 

Szolgáltatásaink, megoldásaink:

 • Online esemény koncepciójának megalkotása, célcsoportokra szabva,
 • rendezvény-forgatókönyv elkészítése,
 • új landing oldal, microsite elkészítése,
 • vagy aloldal létrehozása a meglévő honlapon belül,
 • szövegírás,
 • meghívók kiküldése,
 • a rendezvény promotálása különböző csatornákon,
 • az esemény lebonyolításában segítségnyújtás,
 • utókommunikáció.
 • Tanácsadás: ha kifejezetten Ön szeretné megszervezni az online eseményt, és csak tanácsokra, segítő kézre van szüksége. Ezt is örömmel vállaljuk.


A fent leírtak után reméljük segítettünk Önnek kiigazodni a virtuális események világában. Manapság már nem szükséges a személyes jelenlét egy rendezvény, konferencia vagy meetup leszervezéséhez. Nem kell leállnia a munkával a mostani helyzetben sem, hiszen van más út.

Ügynökségünk támogatja Önt vállalkozása sikerese online működtetésében!

Önnek miben segíthetünk? Állunk szíves rendelkezésére!

+36 30 97 67 168, hello@vndesign.hu

https://vndesign.hu/pr-ugynokseg/

Online rendezvény, online rendezvényszervezés, online rendezvény menedzsment, virtuális esemény, online workshop, online megbeszélés, online meetup.

Ünnepi céges ajándékok beszerzése és csomagolása

Karácsonyi szezon

A munkatársak és üzleti partnerek ajándékozása, különösen, ha nagy mennyiségű meglepetésről van szó, időben nehézséget okozhat a nagyvállalatok és kkv-k számára, hiszen rengeteg más jellegű teendőik vannak évzárás előtt. Levesszük a válláról az ajándékok beszerzésének, ízléses becsomagolásának és logisztikájának a terhét.

A folyamat dióhéjban:

 1. Mindenre előzetesen árajánlatot adunk.
 2. Önnel egyeztetve, az Ön igényének megfelelően, előre definiált büdzsé és darabszám mentén ajándékokat válogatunk. Ön kiválasztja a megfelelőt. 
 3. Az ajándékokat megvásároljuk.
 4. Az Ön egyedi igényeinek megfelelően egyenként, kézzel becsomagoljuk. Előzetesen mintát mutatunk a javasolt csomagolásra. 
 5. Az ajándékokat perszonalizáljuk név szerint. A címkézésre is előzetesen mintát mutatunk, a nyomdát is intézzük.
 6. A budapesti és vidéki szállítás megbízható futárokkal intézzük. A külföldi szállításra is körültekintően felkészülünk.
 7. Az átvételekről szállítóleveleket küldünk. 
 8. Mindeközben maximális a költségkontroll. A folyamatot fotókkal és státuszokkal dokumentáljuk Ön felé. 

 
Miért velünk?

 • Az a célunk, hogy Ön elégedett legyen, az ajándékozottak pedig nagyon örüljenek.
 • Szépségre és örömre törekszünk. Az ajándékokat úgy védjük :), mintha a mieink lennének.
 • Költségkontroll: mindig az Ön által definiált büdzsén belül maradunk.
 • Opciókat kínálunk.
 • Széles partnerhálózattal rendelkezünk az ajándékok beszerzését tekintve.
 • Mindent megszervezünk és tartjuk a határidőt.
 • Egyedi igények mentén dolgozunk és ez igaz mindenre.
 • A csomagolást lokálisan az Önök cégénél is el tudjuk végezni, ha erre van igény.
 • Ön az első.


Ügyfeleink:
 http://vndesign.hu/clients.html

Pillanatokon belül itt az ünnepi szezon, állunk szíves rendelkezésére a fenti szolgáltatással is.

Kapcsolat
hello@vndesign.hu
+36309767168
http://vndesign.hu/pr-ugynokseg
http://vndesign.hu/

ceges-ajandek.jpg

csomagolas.jpg

karacsonyi-csomagolas_2_1.jpg

karacsonyi-csomagolas_1.jpg

Állunk szíves rendelkezésükre: céges ajándékok, céges karácsonyi ajándék, céges ajándékok beszerzése, céges ajándék csomagolás, céges ajándékok becsomagolása, év végi partner ajándékok, céges ajándék ötletek, kreatív céges ajándék, ötletes céges karácsonyi ajándék, karácsonyi céges ajándék, céges ajándék karácsonyra, céges karácsonyi ajándék ötletek, céges nőnapi ajándék ötletek, céges repi ajándékok, emblémázott céges ajándék, legjobb céges ajándék.  

Karácsonyi dekoráció üzleteknek

Hangolódás az ünnepi szezonra

2020. szeptember 26. - Papirrozmar

Közeledik az ünnepi szezon, a vásárlók részéről pedig jó betérni egy olyan üzletbe, amely karácsonyi hangulatával szívet-lelket melengető. Örömmel készítünk Önnek olyan beltéri és kültéri dekorációt.

 

Szolgáltatásaink, megoldásaink:

 • Kirakat dekoráció (fényvisszaverő fóliával)
 • Üvegmatrica promóciókhoz
 • Télapó karton világítással
 • Törpe karton világítással
 • Stancolt szarvasok, pingvinek és hópihék
 • Hópehelyek plexi, PVC, HAB karton, Fa, ALU dibond lemezből, minden, amit CNC-vel vágni lehet.
 • Beltéri dekoráció
 • Beltéri standy álló kartonok, amelyekkel lehet fotózkodni, szarvas, pingvin, Mikulás, bármi :)
 • Kültéri időjárásálló megállítótáblák
 • Egyedi eseményhez visszaszedhető pult dekoráció
 • Kültéri és beltéri karácsonyi világító dekorációk 
 • Installációk nagy és kis méretben, pl. szarvas

 • Autódekoráció
 • Egyedi póló nyomtatás
 • Festmény nyomtatás, portré festmény nyomtatás
 • Családi és egyedi poszter nyomtatás
 • Perszonalizált egyedi ajándéktárgyak
 • Fabetűk, játékok egyedi formák
 • Padlógrafikák
 • Sales matricák (százalékos jelölés)

 • Plakátok
 • POS, Kínáló papír pultok , dekorációk
 • Standok
 • Mobil installáció: sajtófal, krétával írható fal dekor, roll up, pop up fal, strand zászlók, T-fex textil feszített falak.


Miben tudunk még segíteni?

 • Hangulatos videókkal és fotókkal az üzletről

Állunk szíves rendelkezésre az alábbi elérhetőségeken:

E-mail: hello@vndesign.hu

Web: http://vndesign.hu/btl-ugynokseg/

Web: http://vndesign.hu/pr-ugynokseg/

Telefon: +36 30 97 67 168

karacsonyi-dekoracio_1.jpg

karacsonyi-dekoracio.jpg

uvegmatrica.jpg

tabla.jpg

dekoracio.jpg

Sajtótájékoztató szervezése

Folyamat és tippek

2020. szeptember 12. - Papirrozmar

Sajtótájékoztató szervezése kapcsán a lenti javasolt. Alaplépések:


A RENDEZVÉNYT MEGELŐZŐEN 3-4 HÉTTEL

 • Téma kijelölése és annak alapos körbejárása.
 • Házon belül szervezőcsapat összeállítása, projekttagok kijelölése, ügynökség kiválasztása.
 • Előadók és moderátor kijelölése.
 • Attrakció átgondolása: a sajtótájékoztatóknak van jellemzően egy kapcsolódó attrakciója, plusz eseménye is, de ez nem kötelező elem.
 • Q&A, azaz 'kérdések és válaszok': érdemes mindenre felkészülni. 

 • Releváns újságírói kör kijelölése, meghívotti lista összeállítása, ágazati és témarelevancia szerinti gyűjtés.
 • E-mail címek és telefonszámok előzetes ellenőrzése.

 • Grafikai előkészületek: előfordul, hogy a sajtótájékoztató saját arculatot, logót, website-ot, sőt kiadványt kap.

 • Vendéglista összeállítása: olyan vendégek listája (név, szervezet, cég, telefon, e-mail cím), akik nem újságírók. 

 • Helyszín és dátum kijelölése (legkésőbb az eseményt megelőzően 3-4 héttel), természetesen havária esetében nem lehet előbb.
 • Helyszín bejárása, több helyszín megtekintése. Biztonsági kérdések megvitatása.

 • Amennyiben a vendégek részvétele utaztatáshoz kötődik, annak megszervezése. 

 • Meghívó elkészítése és kiküldése,
 • majd a meghívottak visszakövetése e-mailben és telefonon.
 • Regisztráció és visszaigazolás.

 • Catering véglegesítése.

 • Esemény előtt 4,
 • majd 1 munkanappal emlékeztető kiküldése,
 • az újságírók megerősítő felhívása. Ez a három lépés nagyon fontos.
 • Ugyanez a vendégekkel, vendégeknél.

 • Technikai háttér hibátlan biztosítása. Hangtechnika, videófelvétel.
 • Rendezvénnyel kapcsolatos nyomdai anyagok megtervezése, gyártása, pl. nyakbalógó badge, névtáblák, terelőtáblák.

 • Előadók felkészítése, háttér-információk összegzése.
 • A sajtóközlemény megírása, press-kit összeállítása.


AZNAP, A SAJTÓTÁJÉKOZTATÓN

 • Helyszín, technika, infrastruktúra, catering ellenőrzése.
 • Vendégek fogadása, regisztráció.

 • Sajtótájékoztató.
 • Kérdések fogadása.
 • A sajtótájékoztatót követően egyéni párbeszédek, interjúk az újságírókkal.

 • Fogadás, fingerfood vagy svédasztalos fogadás, az esemény jellegétől függően ültetett étkezés.

 • Az újságírók és a vendégek számára elvihető csomag, ajándék (érkezéskor is oda lehet adni), érdemes kedveskedni a résztvevőknek.

 • A sajtótájékoztatót követően press-kit kiküldése az újságíróknak. (Logó, alapinformáció, már megírt sajtóközlemény egy zipben.)

 • Sajtóközlemény kiküldése press-kittel nem csak az eseményen részt vett újságíróknak, de tágabb körnek is.
 • Hír publikálása hírlevélben és a közösségi médiában, blogon, amennyiben van relevanciája.

 • Házon belül közös ünneplése a sikeresen megszervezett eseménynek, ugyanis egy sajtótájékoztató hibátlan lebonyolítása idő és sok munka. :)A SAJTÓTÁJÉKOZTATÓT KÖVETŐ NAPON

 • Köszönőlevél a résztvevőknek, a vendégeknek, akik megtiszteltek minket a jelenlétükkel.

 • Köszönő e-mail és telefonhívás az újságíróknak.
 • Azoknak az újságíróknak a felhívása, akik még nem publikálták a hírt, hogy ez mikor várható.

 • Mérés és riportolás.
 • Adminisztráció.

 • Készülődés egy újabb eseményre. :)

sajtotajekoztato-szervezes.jpg

TOVÁBBI TIPPEK:

A rendezvény dátuma: 
Kedd-csütörtök magasságában, semmiképp sem pénteken vagy hétvégén.
Napon belül 9:00, 9:30 után és mindenképp délelőtt.
Várhatóan ne essen olyan napra, amikor másik fontos, releváns ágazatban zajló sajtóesemény van.

Intervallum:
Maximum 1 óra.

Sajtóközlemény kiküldése:
A rendezvént követően maximum 1-2 órán belül. Minél hamarabb. A hír ugyanis "rövid lejáratú".

Újságírók: 
Ők kiemelt vendégek, ennek mentén is érdemes foglalkozni velük. Cél a jó viszony kialakítása, ugyanis időt áldoznak arra, hogy az eseményünkről hírt adjanak.

VIP-vendég, vendég, vagy kiemelt előadó:
Vagy az előadók között, vagy a vendégek között érdemes olyan személy nevét is megjelölni, aki emeli a rendezvény fényét.

Helyszín:
Témához kapcsolódó legyen, vagy presztízs jellegű. Az emberek kényelmesen elférjenek. Külön protokollja van a helyszín kiválasztásának, sok mindenre érdemes figyelni, pl. megközelíthetőség, parkolás, biztonság.

Catering:
Maga a catering és a helyszín presztízst, plusz értéket ad az eseménynek, érdemes ennek mentén döntenünk.

Előadó: 
Töviről hegyire ismerje a témát, tudnia "kell" válaszolnia az újságírók kérdéseire. Kiváló kommunikációs képességekkel érdemes rendelkeznie. Ő képviseli a céget, a vállalatot.

 

SZERVEZÉS

Amennyiben sajtótájékoztató szervezésében és lebonyolításában szeretne segítséget kérni, örömmel állunk rendelkezésére: 

http://vndesign.hu/kapcsolat.html
+36 30 97 67 168
hello@vndesign.hu

http://vndesign.hu/pr-ugynokseg/

http://vndesign.hu/

Szolgáltatások:

 • sajtótájékoztató teljeskörű szervezése
 • sajtóközlemény megírása
 • interjú készítése
 • sajtóközlemény kiküldése és visszakövetése
 • médiakapcsolatok
 • riportolás

 • blogírás
 • szövegírás

 • eseményhez kapcsolódó arculat megtervezése
 • website-fejlesztés

 • és még sok minden más


Szeretettel várjuk a megkeresését!

sajtotajekoztato.jpg

Podcast marketing

2020. szeptember 06. - Papirrozmar

PODCAST ÉS PODCAST MARKETING

Podcastnak az a hanganyag minősül, amely RSS technológiát használ, tehát ha egy weboldalra feltöltünk egy hanganyagot, az nem podcast: akkor podcast, ha egy választott RSS Podcast szolgáltató (lehet ingyenes vagy fizetős, pl. Potbean) oldalán saját RSS csatornánk van, és ezt az RSS csatornát beküldjük pl. a Spotifynak vagy az iTunes-nak, valamint ezt az RSS csatornát publikáljuk a honlapunkon. A hanganyagot tehát az egyszer létrehozott RSS csatornánkon “szórjuk szét” online.

A podcastokat az teszi egyedivé, hogy a tartalom feltöltését követően az RSS (Real Simple Syndication) technológiának köszönhetően a különböző podcast terjesztőkön, disztribúciós csatornákon pl.: iTunes, Soundcloud, Spotify, is megjelennek az új epizódok, ha pedig fel vagyunk iratkozva, automatikusan meg tudjuk hallgatni. Egyébként rá tudunk keresni az adott témára, mert a csatornákon (pl. iTunes-on) témák szerint tudunk böngészni.

podcast.jpg

A podcast a modern rádiózás megkerülhetetlen eleme. A podcastba tagozódnak az epizódok, az adások.

A podcast egy olyan hanganyag, amelyet interneten teszünk közzé. Olyan rádióadás jellegű tartalom, amely feltöltést követően online érhető el.

A podcast ideális esetben epizódokból áll és ennek tudatosan átgondolt rendszeressége van. Pl. minden hétfőn 20.00-kor publikáljuk. Ezt mi döntjük el.
A minimum javasolt első publikálási tartalom: 3 db epizód egyszerre. Ezt követően mindig 1-1 epizód.

Az epizód adásként is értelmezhető, tehát 1 db epizód = 1 db adás = 1 db hanganyag.

A közzétett epizódokat a felhasználók nem csak meghallgathatják, hanem le is tudják tölteni, (tehát legalább erre az időre az internetnek rendelkezésre kell állnia). A podcasting technológiának köszönhetően a podcastra fel is lehet iratkozni ingyenesen, bár előfizetős opciós is rendelkezésre áll, ehhez elsősorban már közönség kell. A csatornára történő feliratkozás teszi lehetővé, hogy az epizódok automatikusan megjelenjenek, és döntés szerint letöltődjenek a felhasználó eszközére (pl: mobilra vagy tabletre, vagy amire szeretnénk).

Működési elve a fentiek szerint:

 • hanganyag
 • RSS csatorna
 • RSS csatorna megosztása disztribúciós csatornákon, pl. Spotify
 • disztribúciós csatornák linkjeinek megosztása honlapon, blog.hu-n, közösségi médiában

Előnyök az online rádióval szemben, bár érdemes mixben használni:

 • bárkinek lehet bármennyi 
 • egy modern és sales marketing csatorna
 • költséghatékony
 • nem „kötelez” állandó tartalomszolgáltatásra
 • a disztribúciós csatornák révén (Spotify, iTunes, Android, etc.) látens célcsoportokat érhetünk el
 • nincs bejelentési kötelezettsége
 • új közönséget tudunk szerezni
 • “pénzzé tudjuk tenni” a tartalmat, mert egy bizonyos tömeg után lehet előfizetéses is akár
 • kényelmesen integrálhatók a reklámok
 • kevésbé zavaró a reklám és sokkal több lehetőségünk van a reklám elhelyezésére, ennek csak a fantáziánk szab határt
 • önmagában a podcast lehet egy saját márka is, vagy erősíthet egy márkát
 • hol a tömeg? minél több disztribúciós csatornára iratkozunk fel, annál nagyobb eséllyel érjük el az embereket; ha e mögé pedig marketing folyamatot is teszünk (honlap + közösségi média), garantáltabb a siker

podcast3.jpg

Mire figyeljünk?

 • A hanganyag elején javasolt egy 6-10 másodperces kellemes intro zene és annak a 2 mondatos összefoglalója:
 • melyik csatornán vagyunk,
 • az adott epizódban miről lesz szó.

 

Mire figyeljünk még?

 • hasznos + szórakoztató jelleg arányára ügyeljünk,
 • a fotóra, amelyet feltöltünk,
 • a csatornának logóra is szüksége van, ha profik szeretnénk lenni, elvégre márkát építünk,
 • az epizódok rövid leírására.

 

Podcast szolgáltatásaink

 • Podcast stratégia
 • Podcast epizódok koncepciója
 • Szövegírás
 • Podcast professzionális felvétele
 • Podcast csatornák kialakítása
 • Podcast marketing és promóció a közösségi médiában
 • Előadások
 • Teljes körű online marketing


http://vndesign.hu/pr-ugynokseg/

hello@vndesign.hu

 

Indigo Awards 2020, bronz díj az ENSZ-nek készült illusztrációval

World Water Day banner

Örömmel osztom meg, hogy ezúttal bronz szobrot sikerült elhozni a nemzetközi Indigo Awardson, professzionális szinten, illusztrációs kategóriában az ENSZ-nek készített World Water Day bannerrel. 


https://www.indigoawards.com/winners/1796

 

unchr.jpg

 

 

 

 

 

Kapcsolat: hello@vndesign.hu, +36 30 97 67 168

http://vndesign.hu/

http://vndesign.hu/pr-ugynokseg/

http://vndesign.hu/clients.html

Tervrajznyomtatás

Színes és fekete-fehér tervrajznyomtatás

Örömmel állunk rendelkezésre

színes és fekete-fehér tervrajzok nyomtatásában sokéves tapasztalattal.

 • ​Tervrajznyomataink minőségük révén nagyban hozzájárulhatnak egy tervezői, kivitelezői projekt elnyeréséhez.
 • Gyors tempóban kiváló minőséget kínálunk. Csúcstechnológiával dolgozunk.
 • Fekete-fehér és színes nyomataink 1200 dpi felbontásúak, technológiánk szép kontrasztokkal dolgozik. 
 • A megoldásunk környezetbarát, illetve, bár a papír nem vízálló, terepen, pl. zuhogó esőben a nyomat nem kenődik el.
 • A fekete-fehér és színes nyomatok ára egységes.
 • Technológiánk lehetővé teszi, hogy a tervrajznyomtatási folyamatot online hajtogatóval zárjuk (A4 méret). 
 • A gyártás és a házhoz szállítás zavartalanul üzemel.

 
Kapcsolat: hello@vndesign.hu, +36 30 97 67 168

http://vndesign.hu/

http://vndesign.hu/pr-ugynokseg/

http://vndesign.hu/clients.html

tervrajznyomtatas.jpg

Tervrajz nyomtatás, színes tervrajz, fekete-fehér tervrajz, tervrajznyomtatás: örömmel állunk rendelkezésre!

süti beállítások módosítása